Wednesday, October 6, 2010

Стан Ново Лисиче

сл.1 Микро локација на зградата, која има девет ката а станот е на шести - има два лифта ... Клик тука за да ја видиш микролокацијата на Гоогле мапс
сл.2 Влезна партија
сл.3 Дневна со трпезарија + работен дел
сл.4 Трпезарија со шест столици
сл.5 Дневна со трпезарија + работен дел
сл.6 Дневна
сл.7 Компјутерска работна маса
сл.8 Клима сплит систем грее и лади
сл.9 Дневна со трпезарија + работен дел
сл.10 Кон спална
сл.11 Спална - може да биде и брачна
сл.12 Клоузет, за одлагање на гардароба
сл.13 Гардеробери во клоузетот
сл.14 Спална со два лежаја, може да биде и брачна
сл.15 Спална гардеробери
сл.16 Спална
сл.17 Вграден плакар пред спална и тоалет
сл.18 Тоалет со перална
сл.19 Тоалет со голема када
сл.20 Кујна со полна опрема + тераса
сл.21Електричен шпорет
сл.22 Кујна
сл.23 Дводелен фрижидер
сл.24 Кујна
сл.25 Кујна
сл.26 Мал кујнски бојлер
сл.27 Тераса
сл.28 Поглед од јужната тераса
сл.29 Поглед од јужната тераса

No comments:

Post a Comment

Followers

Site Meter