Monday, October 18, 2010

Стан Ново Лисиче

сл.1 Микро локација на зградата, која има девет ката а станот е на шести - има два лифта ... Клик тука за да ја видиш микролокацијата на Гоогле мапс
сл.2 Влезна партија
сл.3 Дневна со трпезарија + работен дел
сл.4 Трпезарија со шест столици
сл.5 Дневна со трпезарија + работен дел
сл.6 Дневна
сл.7 Компјутерска работна маса
сл.8 Клима сплит систем грее и лади
сл.9 Дневна со трпезарија + работен дел
сл.10 Кон спална
сл.11 Спална - може да биде и брачна
сл.12 Клоузет, за одлагање на гардароба
сл.13 Гардеробери во клоузетот
сл.14 Спална со два лежаја, може да биде и брачна
сл.15 Спална гардеробери
сл.16 Спална
сл.17 Вграден плакар пред спална и тоалет
сл.18 Тоалет со перална
сл.19 Тоалет со голема када
сл.20 Кујна со полна опрема + тераса
сл.21Електричен шпорет
сл.22 Кујна
сл.23 Дводелен фрижидер
сл.24 Кујна
сл.25 Кујна
сл.26 Мал кујнски бојлер
сл.27 Тераса
сл.28 Поглед од јужната тераса
сл.29 Поглед од јужната тераса

Followers

Site Meter